Nieuws

Lancering Château Lafleur 2020

In deze periode wordt traditiegetrouw de wereldwijde primeurcampagne van Bordeaux oogstjaar 2020 gelanceerd. Wij zijn verheugd om de nieuwe crus van Château Lafleur te kunnen aanbieden. We hebben gelukkig iets ruimere allocaties kunnen bekomen in vergelijking met deze van vorig wijnjaar 2019, al blijven de beschikbare aantallen uiteraard bijzonder klein.

Net als in 2018 was de winter zacht en vooral zeer vochtig. Deze tendens zette zich ook door in de lente met tot driemaal de normale neerslag. De zomer daarentegen werd dan weer gekenmerkt door droogte en bovenal niet te vergeten een hittegolf in augustus. Dankzij het doortastend optreden in de wijngaard van het volledige team werd de basis voor het succes van dit millésime verzekerd. Eigenaar Jacques Guinaudeau beschouwt oogstjaar 2020 als een van de klassieke wijnjaren voor het domein.

Klik hier voor de lancering van Château Lafleur 2020

10 March 2021

Château Lafleur ›


De Windmolen wordt officiële ambassadeur van Château Lafleur

De Windmolen is ondertussen vier jaar actief in de wijnbusiness en we bevinden ons eveneens op een belangrijk schakelpunt. We hebben de afgelopen jaren bijzonder veel tijd en energie geïnvesteerd in de uitbouw van ons gamma: het onderhouden van nauwe contacten met bepaalde wijnboeren, link en rechts wat zaadjes planten en hopen dat er in de toekomst een mooie samenwerking uit voortvloeit. Echter met een zelfde mindset bieden er zich steevast interessante partnerships aan, getuige de vijf nieuwe domeinen die we in onze vorige mailing mochten voorstellen. Welnu, vandaag mogen we een zesde bijzonder partnership aankondigen. Vanaf heden mogen we ons officiële ambassadeur van het mythische Château Lafleur in Pomerol noemen.

Lees snel meer in onze nieuwsbrief over deze lancering!