Visie, Missie & Waarden

franse wijnen bestellen

We willen de fijnzinnige wijnproever kwaliteitsvolle, finesserijke Franse wijnen aanbieden en daarbij een feel good moment creëren. Het is het totaalplaatje dat telt.

Wijn moet inspireren. De Windmolen staat voor authenticiteit, kwaliteit en no-nonsense. Als u als liefhebber een voorkeur hebt voor elegante, ragfijne wijnen met een ‘ziel’, met de garantie dat ze zorgvuldig geselecteerd zijn en jaarlijks worden gescreend, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De reden waarom we met De Windmolen enkel en alleen Franse wijnen aanbieden en dan nog meer bepaald Bourgogne en Champagne, is omdat deze buitengewoon boeiende wijnregio's ons al zo vele memorabele wijnmomenten hebben bezorgd. Dat wil daarom niet zeggen dat we niet openstaan voor andere wijnen. Integendeel! Ook delicate Nebbiolo's uit Piemonte, droge Duitse Rieslings en zo veel meer weten we te appreciëren. We geloven alleen dat een zeker focus als wijnimporteur belangrijk is. Je kan immers niet van alles op de hoogte blijven, zeker niet als je secuur te werk wil gaan.