Topevent 5 ans De Windmolen & 15 anni Stappato : Inschrijven vanaf nu!

De Windmolen 5 ans - Stappato 15 anni

In 2022 zal er geschiedenis worden geschreven. De Windmolen mag reeds vijf kaarsjes uitblazen en onze zusterfirma Stappato bestaat liefst 15 jaar. Komt daarbij dat de knaldrang bijzonder groot is na 2,5 jaar zonder enig event of degustatie. Redenen genoeg dus om een unieke feesteditie van onze fameuze Openflessendagen uit de grond te stampen. Dit wordt zonder twijfel hét wijnevent van het jaar dat je absoluut niet wil missen!

Topevent 5 ans De Windmolen - 15 anni Stappato

De datum lag al een hele poos vast. Het weekend van zaterdag 11 juni & zondag 12 juni 2022 zullen onze gebouwen in Eke worden omgetoverd tot een heuse wijntempel voor alle liefhebbers van het betere werk uit Frankrijk en Italië. In het ideale scenario zouden er zo veel mogelijk van onze sterkhouders en belangrijkste domeinen bij beide wijnfirma's aanwezig zijn. Daarom zijn we iedereen beginnen uit te nodigen en de uiteindelijke respons is ongezien. Zowat al onze topproducenten tekenen present.

Liefst 39 domeinen zullen persoonlijk aanwezig zijn. De aanwezigheidslijst is impressionant met o.a. Maison Krug, Salon-Delamotte, Château Lafleur, Domaine Y. Clerget en zelfs de meest besproken Bourgogne-producent van het moment, Charles Lachaux. Daarnaast zullen ook grote namen uit het Stappato-assortiment een selectie van hun wijnen voorstellen, waaronder Giacomo Conterno, Roagna, Giuseppe Mascarello, Soldera, Poggio di Sotto, Salvioni en nog vele anderen. Neen, deze unieke degustatie vindt niet plaats in hartje New York of London maar in het landelijke Eke ;o)

Inschrijven via onze website

Vooraf inschrijven voor dit event is een absolute must en de enige manier om jouw ticket voor dit wijnfeest te verzekeren! De toegangsprijs bedraagt 60 euro per persoon per dag. In ruil kan je liefst 125 verschillende topwijnen degusteren, waarvan er diverse referenties reeds volledig uitverkocht zijn. Bovendien zal je al de wijnmakers in hoogsteigen persoon kunnen ontmoeten. Het elegante Spiegelau Defintion Universal wijnglas ter waarde van 14,95 euro mag je overigens gratis naar huis meenemen. Verder voorzien restaurant Terminus met zijn huisbereide charcuterie en ristorante Cucina di Giò met zijn versbereide pasta's voor de nodige culinaire omkadering. Als klap op de vuurpijl zal je tijdens het degustatieweekend kunnen genieten van een korting van 10% op de nog beschikbare wijnen uit de proeflijst.

Inschrijven kan vanaf nu via de website van Stappato. Je kan doorklikken via de banner op de Home Page of rechtstreeks surfen naar de eventpagina via deze link. Het aantal genodigden wordt beperkt tot 300 wijnliefhebbers per dag. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van ons met de betalingsformaliteiten en krijg je na betaling een unieke code toegewezen die je op een van de twee dagen toegang zal verlenen tot de degustatie.

Belangrijk: Ter plekke inschrijven zal niet meer mogelijk zijn en zonder voucher met code zal er geen toegang verleend worden. Op deze manier willen voor een vlotte doorgang tijdens het event zorgen en kunnen alle genodigden optimaal genieten van de te degusteren wijnen. Dank voor jullie begrip.

Het aftellen kan beginnen. Wij kijken er alvast enorm naar uit.
 
Vineuze groeten en tot in juni,

Jeroen, Jens, Pieter & Robin